Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

foshan phoenix building materials Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Τιμές Εργοστασίου στην Πύλη σας

 

Η Foshan Phoenix Building Material Co., Ltd, που βρίσκεται στην πρωτεύουσα κεραμικής της Κίνας-Πόλη Foshan, είναι ένας επαγγελματίας κατασκευαστής για την παραγωγή κεραμικών τοίχων και δαπέδων με διάφορα μεγέθη και χρώματα.

Η Phoenix έχει αναπτύξει πολλά είδη προϊόντων με διαφορετικό καλλιτεχνικό ύφος για να ανταποκριθεί στις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.Οι πελάτες μας είναι από περισσότερες από 35 χώρες και περιοχές όπως η Νοτιοανατολική Ασία., τη Μέση Ανατολή, την Αμερική, την ΕΕ και την Αφρική.

Σεβόμαστε τους πελάτες μας, εστιάζουμε στην εξυπηρέτηση των πελατών, έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο αριθμό εξαιρετικών πωλήσεων και προσωπικού εξυπηρέτησης.κάθε κατάσταση ̇ σύστημα εξυπηρέτησηςΤο Φοίνιξ θέλει κάθε πελάτης να απολαμβάνει την επαγγελματική, ειλικρινή και προσεκτική εξυπηρέτηση.

Το Phoenix εγγυάται καλή ποιότητα προϊόντων, ελαστικές και ανταγωνιστικές τιμές, έγκαιρη παράδοση και εξυπηρέτηση πελατών για πελάτες σε όλο τον κόσμο.Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε επιχειρηματικές σχέσεις με πελάτες από όλο τον κόσμο.

Καλώς ήρθατε στην εταιρεία Foshan Phoenix Building Material Co., Ltd.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η Foshan Phoenix Building Materials Co., Ltd είναι μια εταιρεία με πολυετή ιστορία.

foshan phoenix building materials Co., Ltd. foshan phoenix building materials Co., Ltd. foshan phoenix building materials Co., Ltd. foshan phoenix building materials Co., Ltd. foshan phoenix building materials Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Μάρκες : Φοίνιξ

Αριθμός Υπαλλήλων : 150~200

Ετήσιες πωλήσεις : 40000000-50000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2015

Εξαγωγή pc : 60% - 70%